Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati u Mariji Bistrici počela je s pripremama kandidata za lokalne izbore

– Na izborima koji su pred nama građani će imati za koga glasati. Za stranku s modernim načelima, konkretnim programom i prije svega kvalitetnim ljudima. Upravo smo mi ta alternativa i s još osvježenijim i umivenijim modernim politikama izlazimo na ove izbore – poručio je iz Marije Bistrice Stjepan Čuraj, predsjednik HNS-a.

Nove politike, provedivi projekti

Čuraj je istaknuo kako Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati ima što ponuditi na lokalnim izborima te će HNS-ovi kandidati svoje programe temeljiti na realnim i provedivim projektima koji donose rezultat i život građanima čine boljim.

– Na lokalnim izborima glasamo prije svega za ljude i programe. HNS-ovi kandidati će jasno komunicirati naše politke. Inzistirat ćemo na svim razvojnim projektima, bilo na lokalnoj, bilo na nacionalnoj razini, jer konačni cilj mora biti poboljšanje kvalitete života naših sugrađana – istaknuo je Čuraj i naglasio kako će među prioritetnim programima, koje će HNS narednih dana detaljno predstavljati, biti i HNS-ov projekt besplatnih vrtića koji je ugrađen u program aktualne Vlade.

Predsjednik Županjske oganizacije HNS-a Krapinsko zagorske županije Robert Šplajt rekao je kako HNS, s novim i ambicioznim predsjednikom, nudi novu politku kojom se vraća korijenima i narodu i omogućuje izgradnju politika budućnosti usmjerene na potrebe malog čovjeka.