I SDP s partnerima, HSS-om i HSU-om, predao je danas kandidacijsku listu Županijskom izbornom povjerenstvu

Željko Kolar ide po treći mandat za župana, a Jasna Petek po novi manadat za njegovu zamjenicu. Poručili su da će u iduće četiri godine i dalje raditi za boljitak Krapinsko-zagorske županije.

‘Neće mu pomoći niti jedan PR stručnjak’

Nije ostao dužan HDZ-ovu kandidatu Ernestu Svažiću koji ga je prozvao da sada prezentira program koji je mogao odraditi u proteklih osam godina.

– Kad se ozbiljno bavite ovim poslom, onda nešto morate i znati. Kolega Svažić je bio načelnik Krapinskih Toplica osam godina i znači li to da ćemo sada ukinuti Općinu jer više ništa ne treba raditi? Ne sjećam se da je izgradio sportsku dvoranu u Krapinskim Toplicama. Tu je još objekta koje smo trebali napraviti. Možemo politizirati koliko god želite, ali posao ili znate ili ne znate – uzvratio je Kolar.

SDP i partneri uvjereni su da ne trebaju obilaziti ljude i govoriti im što su radili jer je sve vidljivo (Photo: ZI)

Rekao je da je njegov benefit to što on ne mora obilaziti županiju i govoriti ljudima što je napravio.

– Kampanja se ne radi dva tjedna. Ako u roku dva tjedna netko može birače pridobiti s kampanjom i dokaže da je bolji od mene, onda ja pobjedu nisam niti zaslužio. A s obzirom na to da ja znam da to nije tako, onda se to niti neće dogoditi. Nema te kampanje i nema tog PR stručnjaka koji od vas može napraviti nešto što niste – poručio je Kolar.