Zvonko Očić (54), aktualni predsjednik Općinskog vijeća Krapinskih Toplica, kandidat je HDZ-a za načelnika Općine

Očić je kandidat koji je, kao zamjenik aktualnog načelnika Ernesta Svažića, već četiri godine dio uspješnog tima koji je realizirao veliki broj kapitalnih projekata, ali i započeo nove čija se vrijednost broji u desecima milijuna kuna, priopćili su iz HDZ-a.

Razvoj Krapinskih Toplica

– Nakon što je naš Ernest odlučio uspješan model upravljanja općinom preslikati na Krapinsko-zagorsku županiju kao budući župan, zajedno smo odlučili da kao budući načelnik Općine nastavim kontinuitet realizacije velikih projekata i daljnje podizanje standarda života za sve naše sumještane – rekao je danas službeno predstavljeni kandidat Očić.

Izdvojio je dovršetak izgradnje Vatrogasnog doma, izgradnju školsko-sportske dvorane, preinaku Doma kulture u suvremeni multimedijski centar, kao neke od projekata koje će Svažić i Očić zajedno dovršiti. Naglasio je da kao budući načelnik neće trebati ni minute prilagodbe jer cijeli ovaj mandat i sam radi na pripremi novih, ali i realizaciji postojećih projekata.

Zvonko Očić četiri je godine zamjenik načelnika. Kaže da zna sve i ne treba vremena za prilagodbu (Foto: HDZ)

– Krapinske Toplice i brojni projekti koji se provode ne trebaju eksperimente i pokusno razdoblje da se vidi hoće li se netko ili neće snaći na mjestu načelnika. Naša općina treba ići dalje, projekti ne mogu stati, daljnji razvoj Krapinskih Toplica ne smije se zaustaviti – poručio je Očić.

Samo pozitivno

Uz spomenute kapitalne projekte Očić je najavio daljnja ulaganja u sve dijelove, odnosno sva naselja u Krapinskim Toplicama uz poruku da svi mještani moraju imati jednake standarde života, bez obzira žive li u centru Toplica ili u drugim mjestima. Izdvojio je asfaltiranje više od 30 dionica nerazvrstanih cesta ukupne dužine oko 10 kilometara te nastavak ulaganja na području vodoopskrbe.

Očić kaže da su on i Svažić zajedno odlučili da će nastaviti kontinuitet realizacije velikih projekata (Foto: HDZ)

Načelnik Ernest Svažić pruža punu podršku u kandidaturi svom kolegi budući da je njegova pobjeda na predstojećim izborima, kako je rekao, garancija nastavka svega pozitivnog što se već godinama može vidjeti na svakom koraku u općini.

– Kolega Oćić i ja sve ove godine smo dijelili zajednički program, a to je razvoj naše općine. Krapinske Toplice su iz dana u dan mjesto sve ugodnijeg života za svakog mještanina. Zvonko Očić garancija je nastavka razvoja i realizacije projekata – zaključio je kandidat za župana Ernest Svažić.