Zovu ga dobri duh županije. Anđelko Ferek Jambrek predao je danas potpise Županijskom izbornom povjerenstvu

– Ovo je jedna dobra koalicija, koalicija centra koja misli na budućnost građana. Mislim da imamo vrhunskog kandidata za župana, dobrog duha koji je u gospodarstvu Županije već 12 godina i koji je sigurno doprinio razvitku i boljitku – rekao je Robert Šplajt, predsjednik zagorskog HNS-a.

Ratvitak prema 22. stoljeću

Koalicija HNS-a, Narodne stranke – Reformisti i HSS-a Braće Radić predali su potpise za kandidaturu za župana Krapinsko-zagorske županije i kandidacijsku listu za vijećnike Županijske skupštine.

– Ne zanima nas politiziranje, već partneri koji žele boljitak županije. Prošle godine, kada su granice bile zatvorene, Hrvatska je skoro ostala bez hrane što najbolje pokazuje koliko ovisimo o poljoprivredi. Zalagat ćemo se za razvoj poljoprivrede i gospodarstva, školstvo i obrazovanje. Razvijat ćemo županiju prema 22. stoljeću jer vrijeme tako brzo leti da sve ono što je bilo prije šest mjeseci ili godinu dana, više ne vrijedi – rekao je Ferek Jambrek i pozvao sve birače da 16. svibnja izađu na izbore i podrže svoje kandidate.

Za razliku od kandidata HDZ-a i SDP-a, HNS-ov Ferek Jambrek nije bacao otrovne strelice

– Očekujem fer kampanju, svi kandidati bore se za boljitak županije. Ionako su birači već previše razočarani i politikom i stanjem u državi i stanjem zbog COVID-a. Svatko se bori za sebe, svatko ima svoj stil upravljanja i svoju viziju – rekao je Ferek Jambrek.