HDZ-ov kandidat za župana Ernest Svažić predao je listu s potpisima Županijskom izbornom povjerenstvu u Zlataru

U delagaciji s njim bili su i kandidati za (grado)načelnike te Ana Kruhak, kandidatkinja za zajmenicu župana. Povjerenstvu su predali i kandidacijsku listu za izbor članova Županijske skupštine Krapinsko-zagorske županije.

‘Pobjeđujem u prvom krugu’

– Pozivam sve Zagorke i Zagorce da nam svojim izlaskom na birališta daju podršku i pomognu nam da se promijeni aktualno županijsko vodstvo koje je tek jučer prezentiralo program koji su imali priliku realizirati kroz proteklih osam godina, a najavljuju da će ga provesti kroz narednih deset. Taj njihov program nama susjedne županije ostvarile još prije deset godina – komentirao je Svažić pred novinarima.

Kaže da HDZ na ove izbore izlazi s realnim i konkretnim programom koji se sastoji od 14 konkretnih mjera, ostvarivih u jednom mandatu kroz naredne četiri godine. Najavio da će njihova predizborna kampanja biti usmjerena na prezentiranje točaka programa koji će ostvariti u iduće četiri godine.

Ernest Svažić i Ana Kruhak nakon predaje potpisa Županijskom izbornom povjerenstvu

– Na listi za Skupštinu su i moje kolegice i kolege (grado)načelnici koji se kandidiraju za novi mandat, a na ovoj su listi jer nam je izuzetno važna poveznica lokalne i regionalne vlasti te zajednička poveznica s državom – rekao je Svažić.

Dodao je da na izborima 16. svibnja očekuje pobjedu u prvom krugu.

– Ova je vlast po rezultatima prošlost. Mi imamo jasan plan za budućnost koji jamči jako Zagorje i brigu o svakom čovjeku. I znamo, dosta je nazadovanja, dosta je bajki, Zagorje bu prvo! – obećaje HDZ-ov kandidat za župana.