Tomislav Milunović bit će HDZ-ov kandidat za načelnika Svetog Križa Začretja na predstojećim lokanim izborima

Milunović je magistar prava i ekonomije s desetgodišnjim iskustvom te trenutno radi kao voditelj Odjela u Ministarstvu pravosuđa i uprave, priopćio je HDZ.

Propuštene prilike i nove mogućnosti

HDZ-ov kandidat odlučio se na kandidaturu jer, kako kaže, iz svakodnevnih razgovora s ljudima vidi koji su sve problemi i propuštene prilike na području općine.

– Propuštene prilike i nove mogućnosti za razvoj našeg mjesta su jedan od glavnih razloga zbog kojih sam se odlučio kandidirati za načelnika Općine Sveti Križ Začretje. Zajedno s HDZ-om napraviti ćemo sve što je u našoj moći kako bismo stanovnicima Svetog Križa omogućili kvalitetniji život – obrazložio je Milunović.

Hrvatska demokratska zajednica sudjeluje u političkom životu Svetog Križa više od dvadeset godina i zahvaljujući njima, tvrde, realizirani su mnogi veliki projekti.

– Uvijek smo se borili za malog čovjeka i tijekom našeg upravljanja općinom pokrenuli smo mnoge projekte koji su digli kvalitetu života. Načelnik mora biti prvi u pokretanju i realizaciji konkretnih projekata jer bez toga nema napretka, razvoja, niti mogućnosti realizacije javnog interesa – rekao je Tomislav Milunović.