Dario Cvrtila (33), specijalist međunarodnih odnosa i diplomacije, bit će HDZ-ov kandidat za načelnika Općine Jesenje

Dobio je jednoglasnu podršku Općinske organizacije stranke, priopćili su iz zagorskog HDZ-a. Cvrtila je trenutno je voditelj marketinga na Sveučilištu Libertas te savjetnik i suvoditelj Centra za cjeloživotno obrazovanje Libertas međunarodnog sveučilišta.

Puno propuštenih prilika

Glavni cilj su mu, rekao je, stanovnici Jesenja i njihova dobrobit.

– Zaostajanje Jesenja za susjednim općinama uz puno propuštenih prilika su mi glavni motiv kandidature. Osnova rada načelnika je dostupnost, što znači da ću biti dostupan od 0-24 za sve naše stanovnike uz puno radno vrijeme u općini – najavio je Cvrtila.

Dodao je da će zajedno s HDZ-om napraviti da Jesenje bude ugodno za život i rad, kako starijoj populaciji tako i mladoj generaciji kojoj treba omogućiti da ostanu.

Dario Cvrtila voditelj je marketinga te savjetnik i suvoditelj Centra za cjeloživotno obrazovanje Libertas međunarodnog sveučilišta (Foto: HDZ)

– Hrvatska demokratska zajednica sudjelovala je u osnivanju Općine i zahvaljujući nama realizirani su mnogi veliki projekti. Tijekom našeg upravljanja bili smo primjer ostalima i mislim da stanovnici Jesenja zaslužuju nekoga tko će raditi svim srcem za njih – naglasio je Dario Cvrtila.

Predsjednik Općinske organizacije HDZ-a Jesenja Anđelko Draganić rekao je da mladima treba dati šansu i povjerenje, jer upravo su oni pokretači novih ideja i napretka mnogih sredina.