Kandidaturu sam prihvatio sa zadovoljstvom zbog velike ljubavi prema ovoj općini i željom za njenim daljnjim razvojem, rekao je Odak

Predsjednik DVD-a Bedekovčina i Vatrogasne zajednice Općine Bedekovčina Željko Odak bit će HDZ-ov kandidat za načelnika Općine Bedekovčina.

Pun samopouzdanja

– Bedekovčina je propustila brojne prilike. Otvaraju se nove mogućnosti koje se mogu iskoristiti za dobrobit naših mještana i upravo su to glavni razlozi zbog kojih sam se odlučio kandidirati. S punim samopouzdanjem izlazim na izbore uz podršku moje obitelji, stranačkih kolegica i kolega, ali i naše mladeži. Veliki je broj mještana prepoznao moj rad na uključivanju mlade generacije u aktivan društveni život DVD-a. Mladi su dobili posebno mjesto u udruzi koje sam predsjednik – rekao je Odak na predstavljanju kandidature.

Željko Odak dobio je jednoglasnu podršku u stranci (Foto: HDZ)

U Bedekovčinu se doselio 1972. kao đak i zavolio ju je, kaže, više od rodnog mjesta. Dodao je da je cijeli život podredio dobrobiti mjesta te da je Bedekovčina njegov dom. Neki mu predbacuju što tamo nije rođen, ali kaže da se Bedekovčanec ne postaje samo rođenjem već predanim radom i djelima za mjesto u kojem živiš.

‘Ja ću doći k vama’

– Bit ću načelnik koji živi za Bedekovčinu, a ne od nje, običan čovjek, Željko. Načelnik čija će vam vrata uvijek biti otvorena. Načelnik koji će prije doći k vama, nego vi k meni – poručio je Odak.

Ernest Svažić, v.d. predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Krapinsko-zagorske županije rekao je da je Odak idealan kandidat za načelnika, jer je već dugi niz godina pristan u svim porama društva u Bedekovčini.

Odaku predbacuju što nije rođen u Bedekovčini već se doselio 1972. No on kaže da se Bedekovčanec postaje i djelima za mjesto u kojemu živiš (Foto: HDZ)

– Izvrstan je poznavatelj situacije u svim bedekovščanskim naseljima. Siguran sam da će se lavovski boriti na svim instancama za interese Općine i uz njegov angažman neće biti propuštenih prilika – poručio je Svažić.