Interslast 2025.: Izvorni europski slastičarski proizvodi

Novo izdanje Interslasta zakazano je za 14. listopada u Hotelu Well u Termama Tuhelj.

Na ovogodišnjem izdanju tema je Izvorni europski slastičarski proizvodi. Očekuje se oko 400 sudionika, brojni europski slastičari te više od 110 natjecateljskih ekipa.

Organizator Interslasta je Novinsko poduzeće Robinskon iz Zagreba, čiji direktor Stjepan Odobašić ističe kako će Hrvatska toga dana biti najslađa država čitave regije Alpe-Adria.

S prošlogodišnjeg Interslasta

– To je kongres putem kojeg smo još jednom uspjeli dovesti slastičarsku tradiciju naših baka pred potrošače, osobito mlade, koji se tako najneposrednije upoznaju s kolačima kakvi su se jeli stoljećima ranije – kaže Odobašić.

Ove godine sudjeluju sve srednje i više slastičarske škole iz Republike Slovenije, ovogodišnje zemlje partnera. Krapinsko-zagorska županija tradicionalni je pokrovitelj ovog Međunarodnog kongresa slastičarstva i izvornih slastica.

Otvorenje Interslasta je 14. listopada u 9 sati u Hotelu Well u Termama Tuhelj.

Prethodni članakDječje stvaralaštvo na 19. Danima Franje Horvata Kiša