Snackers žvakalice su prirodan, zdrav i potpuno organski proizvod. Ima ih u Pet shopu Šapica u Zaboku. A Šapica sad ima i dostavu!

Super su i za male pse jer ih lako razlomite na komadiće. Snackers sušene žvakalice za pse nabavite u trgovini za kućne ljubimce Pet shop Šapica Zabok, Zivtov trg 7.

Papaj malo, papaj zdravo

Poslastice su proizvedene isključivo od svježih iznutrica, dehidrirane u struji vrućeg zraka. Bez konzervansa, aditiva i bojila, primamljiva psima. Vole ih i veliki i mali. Prirodno i zdravo, 100 posto hrvatski proizvod.

Srce, pluća, jetra, žile. Dehidrirane slastica s primamljivim mirisom za vašeg ljubimca.  Ove poslastice imaju blagotvoran učinak na tijelo zbog kemijskog sastava i niskog kalorijskog sadržaja. Goveđe meso i iznutrice izvor su kompletnih proteina životinjskog podrijetla u kojima su prisutne gotovo sve esencijalne aminokiseline.

Besplatna dostava

Nizak sadržaj masti i ugljikohidrata uzrokuje nizak sadržaj kalorija i dijetalna svojstva. Poslastice su bogate vitaminima koji obavljaju važne funkcije za osiguranje vitalnih funkcija tijela.

Za vašeg psa samo najbolje i najzdravije. Uz veliki izbor ostale hrane za sve kućne ljubimce. Pet shop Šapica Zabok, 095 877 0097. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 9 do 18, subotom od 8 do 13 sati.

Ja sam Pippa. Došla sam malo pogledati kaj ima. A u Šapici imaaaaaaa

I poslastica za vlasnike! Ako se bojite trenutne epidemiološke situacije, hranu možete naručiti i stiže vam dostavom. Cijena dostave je 30 kuna. Osim u slučaju ako na vaše ljubimce potrošite više od 250 kuna. Tada je dostava besplatna!

Šapica vas čeka. I ima apsolutno sve za peseke, mice i ostale kućne ljubimce.