U srcu Zagorja, usred voćnjaka, okružena vinogradima i šumicom, na idiličnom brežuljku iznad Krapine smjestila se Hiža. Ona koja vas zove na druženje i odmor.

U tjednu, preko vikenda, na duže ili kraće. Uvijek treba otići negdje u mir. I biti na miru. S obitelji, s prijateljima, radi zabave, romantike, opuštanja, uživanja. Dojdite u Hižu,  Trški Vrh 57 H.

Dojti u Hižu i vrnuti se nazaj

O ljepotama Zagorja ne treba više puno govoriti. O Hiži je potrebno tek nekoliko riječi. Tri zvijezdice, zagorski štih, veliki dnevni boravak s potpuno opremljenom kuhinjom, kupaonica, garderoba, kamin na drva, spavanje na galeriji, velika natkrivena terasa, roštilj, kutak za djecu… I da, vaši pristojni kućni ljubimci su dobrodošli. I četvero ljudi.

Mir, predivan pogled, predivna zagorska priroda za šetnje, bicikliranje, trčanje. Sve kaj treba gostu koji se želi pošteno odmoriti. Opustiti, vratiti se u stvarnost i prvom prilikom se vrnuti nazaj, u Hižu.

Dobrodošli ste u Zagorje. Zapratite Hižu na Facebook stranici ili na www.hiza-vila.eu. Ili odmah rezervirajte termin za odmor na 099 420 1339. U Hiži bute kak doma.