Ne trebaju vam ni paciottice ni chanelice. Imate gumenjake ili stare tenisice? Imate garant! I zato se vidimo u Skloništu za nezbrinute životinje Luč Zagorja.

U subotu, 8. listopada veliki je dan za moje napuštene kompiće, peseke i mice. Sklonište Luč Zagorja ima Dan otvorenih vrata. To vam jednostavno znači da su vrata otprta i da se do mile volje morete poigrati sa životinjicama koje nemaju dom, mazuljiti ih, šetati, igrati se s njima.

Ja nisam pes, ja sam Pippa. Pippa od Zagorja, prva kuja influencerica. I zovem vas isključivo tam di vredi prejti.

Nije kvantna fizika. Dojdete i to je to. Vrata su otprta od 10 do 18. Sve kaj trebate donesti sa sobom je veliko srčeko, lopatu smeha, tačku empatije, hižicu sreće i ljubavi bar tri vreće.

A ko do sad nije imal priliku upoznati se s radom Luči Zagorja, koje dela od 2014., ova subota mu je idealna prilika. Vakula veli da bu lepo vreme. A tam vas čekaju Bimbo, Ringo, Elliot, Tobi, Zoe, Berni, Lady, Azra, Niki… Svi oni nemaju svojeg ljuda i svoj domek jer ih je, kak i mene 2014., neka ljudska spodoba ostavila na vjetrometini. Same, uplašene, gladne.

Puno je peseka i mica u Luči Zagorja koji čekaju svoj zauvijek domek. Ako već nemate uvjeta udomiti kojega, sigurna sam da imate mrvu vremena dojti ih pogledati, pomaziti, malo prošetati, upoznati ih, možda naučiti i neki trik. A garantiram vam da budu peseki vas naučili još puno više.

Nemojte da vas iščem i na silu dopeljam. Če treba i policiju bum angažirala! Vidimo se u Luči Zagorja u Selnici. Subota, 8. listopada od 10 do 18.

Ja nisam pes, ja sam Pippa. Pippa od Zagorja, prva kuja influencerica. Pišite mi na pippaodzagorja@nizagorjemalo.hr. Zapratite me i na Facebooku, Ja nisam pes, ja sam Pippa.