Svi pravi glumci zaslužili su svoj portret. Ak’ mogu oni u Saboru, kaj ne bi i mi, vladari svemira i gospodari ljudima.

Imamo mi pesi puno sličnosti s ovim političarima. Recimo, ja vam lažem kak pes. Kad vani nanjušim ekipu, zlažem se da mi se piša. Ak’ hoću da me maziju po buškici, zlažem se da me buba i da treba masirati. A i imam portret kak’ i svaki preCednik Sabora.

Ako si faca budi i lik

Jedino ga Gogo još nema. Još ga nisu povlekli s kistom. Ali ak’ ima pesa, a mislim da ima i da mu je ime Xavi, moreju i on i Xavi biti generali. Ili gusari, virtuozi, likovi iz crtića, krimića, horora… Dobro, ne bu Gogo ispal lepi kak ja, al’ da bu unikat pu se pobrinula Printopija.

Moj portret vam je napravila moja prijateljica Ines Karadhožić. Po nalogu Yankeeja, direktora Printopije. Ines je samo tajnica i Yankeejeva robinja. I već dugo sam ga dobila, al’ rekla sam vam, ja sam kak’ političari, lažem, muljam, odugovlačim, obećajem, pa pozabim.

Direktor Printopije Yankee hvata prvu raketu za Mars. A ja trenutno visim na zidu i skupljam prašinu (Made by Printopija)

Obesili su me na zid. To im je samo podsjetnik ko je glavni pri hiži. Zato, peseki, mice, papige, zečevi, kornjače, bivoli, volovi… Vrijeme je za vaš unikatni portret! Ne budi njonjo bez stava i portreta. Bila bi prava šteta. Nije to Pippin dim, to je Printopija.

Direktor Yankee s najjakijom facom ikada među pesima i robinja Ines javljaju se na 092 191 8989. Zapratite Printopiju na Facebooku. I dobro se zabavite gledajući portrete. I naravno, naruči svoj. Printopija, personalizirani portreti ljubimaca i njihovih najdražih vlasnika.

Ja nisam pes, ja sam Pippa. Pippa od Zagorja, prva kuja influencerica. Ak’ vam nekaj nije jasno, pišite mi na pippaodzagorja@nizagorjemalo.hr. Zapratite me i na Facebooku, Ja nisam pes, ja sam Pippa.