Šamponi, regeneratori, maske za dlaku, sprejevi za zaštitu dlake, aromatherapy serumi, antialergijski proizvodi za sjaj i njegu… Proizvodi su to koje vaše šapice trebaju!

Gdje ih nabaviti? U Pet shopu Šapica u Zaboku. Veliki izbor vrhunskih proizvoda za njegu dlake, kože i šapica, uz najpovoljnije cijene. Dođite sa svojom njuškicom, neka sama odabere. Ono što pas zaslužuje.

Jer dlaka govori o zdravlju

Pas zaslužuje lijepu, zdravu i njegovanu dlaku. Učestale, nagle promjene vremena, alergije na razne biljke, travu, korove, izazivaju neželjene reakcije na koži i na dlaci vašeg psa. Dlaka postaje suha, bez sjaja, a vaš pas se češka.

Pet shop Šapica Zabok u svojoj širokoj ponudi nudi rješenje za probleme vaših šapica: šampone, regeneratore, maske za dlaku, sapune za pranje i njegu šapica, sprejeve za zaštitu dlake od vremenskih utjecaja, pucanja i isušivanja, sprejeve za lakše rasčešljavanje, mast za njegu kalusa, žuljeva i odebljale kože.

Pet shop Šapica ima sve za vaše kućne ljubimce po najpovoljnijim cijenama

Tu su i antialergijski šamponi za smirenje kože, za dugu dlaku, kratku, crnu, bijelu… Aromatherapy serumi, regeneratori…

Pet shop Šapica Zabok, Zivtov trg 7, 095 877 0097. Radno vrijeme od 9 do 18 sati, subotom od 8 do 13.