Glazbeni izričaj Gordane Ivanjek Tušek uvijek je bio i ostao ‘kaj’. Stasala je u vodeću solisticu kajkavskog govornog područja.

Veliki iskorak u njezinoj glazbenoj karijeri sigurno je sada ekskluzivni ugovor koji je potpisala s izdavačkom kućom Croatia Records.

Odiše svježinom i suvremenošću

– Kao autohtona Zagorka odlično se snalazi u modernim kajkavskim pop pjesmama kao i u klasičnim tamburaškim kajkavskim popevkama. Gordana je stasala u vodeću solisticu kajkavskog govornog područja sjeverozapadne Hrvatske. Postala je poznato lice mnogih glazbenih festivala, Festivala kajkavskih popevki u Krapini i Glazbenog festivala Pjesme Podravine i Podravlja Pitomača na kojima godinama redovito nastupa – objavili su iz Croatia Recordsa.

U produkciju svojih zabavnih skladbi Gordana Ivanjek Tušek često unosi elemente countrya, popa i rocka, pa joj uz njezin prepoznatljivi vokal sve pjesme odišu svježinom, zvuče moderno i suvremeno.

Gordana sada planira nove pjesme, videospotove, promotivne koncerte i nastupe (Photo: Croatia Records)

– Definitivno je pronašla svoj glazbeni put i potpisom ovog ugovora otvorena su joj vrata prema lakšoj promociji – dodaju iz diskografske kuće.

O glazbenoj produkciji Ivanjek Tušek brine producent Toni Eterović, pa je i to garancija kvalitete i visokih glazbenih kriterija. Gordana kaže da je ovo najzrelije vrijeme njezinog glazbenog djelovanja i da je sada trenutak da svojoj publici ponudi sve najbolje što zna i umije. Nije skrivala zadovoljstvo zbog toga što je upravo Croatia Records, kao najjača domaća izdavačka kuća, prepoznala sve njezine kvalitete i ponudila joj ekskluzivu.

Gordanino najzrelije vrijeme

– Veseli me da je moje glazbeno stvaralaštvo prepoznala Croatia Records i što ćemo u suradnji koja je pred nama raditi na promociji svega onoga što sam sa svojim suradnicima stvarala proteklih godina – kaže Ivanjek Tušek, ponosna vlasnica ekskluzivnog ugovora.

Zahvalila je suradnicima koji su uz nju, suprugu Žarku Tušeku koji je autor velikog dijela glazbe i tekstova posljednjih desetak godina, prijatelju, autoru i aranžeru Toniju Eteroviću, Ivici Pepelku, Vladi Smiljaniću, Milivoju Pašičeku, Željku Krznariću, Miji Dimšić, Damiru Bačiću, Siniši Leopoldu kao umjetničkom ravnatelju Krapinskog festivala, prijateljima u radijskom eteru, vlasniku Radia Kaj Dragutinu Gradečaku, koji joj je pružao priliku za mikrofonom radija što je pomoglo promociji njezinog rada i stvaralaštva. Veliko hvala uputila je i cijelom timu Croatia Recordsa.

U skorijoj budućnosti u planu su nove pjesme, videospotovi, promotivni koncerte i nastupi.

– U narednom periodu Gordanu Ivanjek Tušek često ćemo viđati u domaćim medijiskim prostorima, uživati u njezinim novim pop, zabavnim i tamburaškim kajkavskim hitovima koje već sada ima spremne za svoju vjernu publiku – poručili su iz Croatia Recordsa.