Uspomene nam nitko ne može oduzeti. A one će biti lijepe onoliko koliko mi to želimo. Zato ih ovjekovječite posebnim fotografijama

Marko Janečić, jedan od najboljih zagorskih fotografa, već je u adventskom duhu. Prve fotografije s božićnog seta donijele su brdo radosti i smijeha za ove djevojčice s naslovne fotografije.

Rezervirajte termin za božićni set fotografija za vaše dijete (Photo: Marko Janečić)

Želite li i vi obradovati svoje dijete? Ovekovječiti ovu tešku 2020., ali s one druge, radosnije i čarobnije strane? Dođite kod Marka i napravite obiteljske božićne fotografije na božićnom setu.

Photo: Marko Janečić

Nitko nam neće otkazati advent! On je u nama, ali i na čarobnim fotografijama. Rezervirajte svoj termin odmah jer je broj ograničen zbog epidemiloških uvjeta. Markove radove možete pratiti na njegovoj Facebook stranici Marko Janečić – Foto. Svoj termin za fotografiranje rezervirajte na njegovoj internetskoj stranici ovdje.

Photo: Marko Janečić

A Marko Janečić i portal Ni Zagorje malo daruju čitateljima portala jedno besplatno adventsko fotografiranje. Pratite nas na našoj Facebook stranici Ni Zagorje malo, možda vas čeka dar ispod božićne jelke.