Proljeće u Oroslavju donosi čak sedam predstava

Oroslavske manifestacije nižu velike uspjehe. Ljetna pozornica i Advent pun su pogodak.

Zato su u Gradu odlučili ove godine ‘pojačati’ i manifestaciju Proljeće u Oroslavju. Kako ističe gradonačelnik Viktor Šimunić, još lani je bio veliki interes za predstave. Zato će ih ove godine tijekom proljetne manifestacije biti sedam.

Sva događanja će se odvijati u Domu kulture i Gradskoj knjižnici. U programu su 23 događaja, sedam predstava, šest radionica, dva stand upa, nekoliko izložbi i niz drugih događanja.

– Budući da je odaziv lani bio iznimno dobar, ove godine smo odlučili napraviti još bolji i jači event i pripremili smo puno novih predstava, od kojih će jednu izvesti i glumci iz našeg oroslavskog KUD-a. Čekaju nas 2 stand up nastupa i puno smijeha, čak sedam predstava,
mnoštvo događanja u Gradskoj knjižnici i Melitino proljeće u organizaciji Osnovne škole Oroslavje – najavio je gradonačelnik.

Karte su već u prodaji, a ove su godine u Gradu uveli i novitete. Pojedinačna cijena karte je osam eura, no za kupnju paketa za sedam događaja cijena je 35 eura. Ili, kupiš tri karte i jednu dobivaš besplatno.

Detalji oko programa i prodaje karata dostupni su u Turističkoj zajednici i Gradskoj knjižnici i Oroslavju.