Dva sata poezije, pjesme i vrhunskog muziciranja pružili su Zabočanima i njihovim gostima Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor.

Već dolaskom na pozornicu Gradske dvorane u Zaboku uslijedio je dugački pljesak i ovacije za velikog umjetnika, glazbenika, poetu i glumca.

Photo: Slaven Janđel

Protekle je nedjelje redao poznate kompozicije poput Ni u tvome srcu, Kose boje maka, Tvoje nježne godine, Djevojka iz moga kraja, ali i oduševio novim uspješnicama poput Eto pjesme i Ne okreći se sine. Osim što je publika zdušno pjevala s njime, okupljene su posebno oduševili Šerbedžijina neposrednost i humor.

Photo: Slaven Janđel

Više puta za vrijeme koncerta spustio se u publiku i s njome pjevao dobro poznate kompozicije. Pratila ga je skupina fantastičnih glazbenika okupljenih u bend Zapadni kolodvor, koji su također nagrađeni dugačkim aplauzima.

Photo: Slaven Janđel

Šestotinjak ljudi te je večeri doživjelo magiju kakvu samo glazba i poezija mogu stvoriti.

– Predivno mi je bilo, što se moglo i osjetiti. Od organizacije, povratne reakcije koju sam primio od publike pa sve do ambijenta. Zagorje je božanstveno, filmično, lirično… Hvala vam na pozivu i siguran sam da se vidimo opet – poručio je Rade Šerbedžija po završetku koncerta.