I ove godine, 17. i 18. rujna na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu održat će se 12. Sajamska izložba Krapinsko-zagorske županije ‘100% zagorsko’. 

Krapinsko-zagorska županija poziva poljoprivredne proizvođače, udruge, zadruge, obrte i tvrtke koji imaju sjedište i proizvode na području županije da svoje prijave za sudjelovanje na sajamskoj izložbi dostave najkasnije do 26. srpnja.

Sira, putra, klopoteca, kobasa

Sajamska izložba ‘100% zagorsko’ značajna je manifestacija za sve one koji žele biti konkurentniji na tržištu, održati postojeće poslovne kontakte i privući nove korisnike svojih proizvoda i usluga. Krapinsko-zagorska županija osigurava sve potrebne tehničke uvjete za izlaganje i prodaju proizvoda na Sajmu. Kotizacija za sudjelovanje na sajamskoj izložbi po izlagačkom mjestu iznosi samo 100 kuna.

– Raznovrsna ponuda ovog jedinstvenog sajma svakako je izvrsna prigoda za dolazak brojnih posjetitelja i izravan susret izlagača s potencijalnim kupcima i korisnicima. Sajmovi za to i postoje, te vas pozivamo da si sudjelovanjem na sajmu osigurate brojne prednosti koje donosi direktan kontakt s kupcem – poručuju iz Krapinsko-zagorske županije.

Sa sajamsko-prodajne izložbe Zagoraca u Zagrebu 2019. (Photo: Marin Tironi/PIXSELL)

Ispunjenu i potpisanu prijavnicu i popratnu dokumentaciju dostavite na adresu Krapinsko-zagorska županija, Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, turizam, promet i komunalnu infrastrukturu, Magistratska 1, Krapina ili na e-mail poljoprivreda@kzz.hr. Prijavnica za sudjelovanje dostupna je ovdje.

Dodatne informacije možete dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo, poljoprivredu, turizam, promet i komunalnu infrastrukturu na broj 049/329-049, kontakt osoba Marina Krog.