Tvorničke postavke redateljice Ksenije Marinković dolaze u Oroslavje.

Predstava je feel good komedija koja govori o tome kako ljubavna afera može utjecati na brak. U ovoj komediji situacije, gdje imamo sukob zagrebačkog i dalmatinskog mentaliteta, dobiva se odgovor na pitanje gdje je lakše uspjeti ili pasti, na estradi ili u politici? Ali isto tako kako da svi ‘profitiraju’ kada se na najbolji mogući način sukobe sa svojim predrasudama.

U glavnim ulogama igraju Ana Begić Tahiri, Amar Bukvić, Iva Jerković i Ivan Čuić.

Photo: moruzgva.com

Dr. Krešimir Brlek (Amar Bukvić), ugledni zagrebački otorinolaringolog s političkim ambicijama, i njegova supruga Dagmar (Ana Begić Tahiri), sveučilišna profesorica antropologije, mirno su živjeli zaokupljeni znanstvenim radom i dosljedni dubokom uvjerenju kako je seks precijenjen. A onda se u stan iznad njihova uselio dalmatinski estradno-ljubavni par umjetničkih imena Angelo Biondi (Ivan Čuić) i Deziderata De (Iva Jerković), koji će im u život unijeti, najblaže rečeno, dašak neočekivane svježine…

Predstava je na repertoaru u petak, 27. siječnja u 19 sati u Domu kulture. Ulaznice možete kupiti u Turističkoj zajednici grada Oroslavja i Gradskoj knjižnici u njihovo uredovno radno vrijeme po cijeni od 7,00 eura. Broj sjedećih mjesta je ograničen.