Sve je spremno za Vještičje igre pa i vještičji koktelčići

DND Zabok već više od dva desetljeća organizira Vještičje igre.

Ove godine one će doživjeti svoje 22. izdanje. Bit će šareno, veselo, smiješno i razigrano u Parku Milana Prpića u Zaboku u utorak, 31. listopada od 18 sati.

Foto: DND Zabok

Pripreme su u završinici. Klinci su već izdubli i izrezbarili buče i obojali lampione koji će im biti glavni rekviziti za Vještičje igre. Svi će se i kostimirati, a iz DND-a pozivaju klince da osmisle što kreativnije, maštovitije, originalnije i ‘strašnije’ kostime i maske. Jer birat će se najljepša, ‘najstrašnija’ i najoriginalnija.

U ponedjeljak, 30. listopada od 17 sati u Gradskoj knjižnici Zabok čitat će se priče u malo drugačijem, vještičjem izdanju (Foto: DND Zabok)

Osim Vještičjih igara bit će još mnogo drugih vještičjih iznenađenja poput vještičjih kolačića i kokteličića, vještičjih magnetića, plišanaca, lampiona… Klince čeka i cirkuska predstava Žongleri s vatrom

– Pozivamo djecu i roditelje da se maskiraju i dođu na nezaboravno Vještičje druženje.
Ulaznica na događanje je prigodna maska. Cijela manifestacija Noći vještica u znaku je PIK PAK kuće i donacijske kampanje za izgradnju dječje kuće u Zaboku – poručuju iz DND-a Zabok.