U Kino Toplice stižu Sedmo nebo i glumačka ekipa

Nakon kratke pauze zbog uređenja ponovno se otvara Kino Toplice u Krapinskim Toplicama.

Redovni program u Kinu Toplice započinje filmom Jasne Nanut, Sedmo nebo, komedijom koja je premijerno prikazana na Pulskom filmskom festivalu. Govori o čovjeku koji je imao previše žena i premalo vremena – hodajući recept za katastrofu. Pokušavajući priznati ženi da se zaljubio u drugu, traži pomoć ‘stručnjaka’ čiji ga savjeti vode u još veći kaos. U strahu od žene, Ninova paranoja sve više raste, a on se pretvara u tempiranu bombu. Hoće li trijumfirati ili krahirati, otkriva ova komedija neočekivanih obrata, u kojoj je samo jedna stvar veća od Ninovih problema – njegov tlak.

Uloge u filmu tumače Iva Mihalić, Krešimir Mikić, Iva Jerković, Dejan Aćimović, Mia Anočić Valentić, Mario Petreković, Urša Raukar… A u Kino Toplice na projekciju dolaze i redateljica i glumačka ekipa. U nedjelju, 21. siječnja u 19 sati. Nakon filma predviđen je domjenak humanitarnog karaktera u suradnji s Društvom naša djeca.

– Ovom projekcijom nakon kratke pauze opet otvaramo vrata Kina Toplice koje je renovirano, promijenjen je tepih i novi su stolci u dvorani što će sigurno dodatno doprinijeti još ljepšem ugođaju gledanja filmova na velikom platnu. Za ovu vrijednu investiciju, koja je omogućila da se kino dodatno zrihta, zaslužni su Ministarstvo kulture i medija i Općina Krapinske Toplice. Filmom Jasne Nanut započinjemo redovni program u Kinu Toplice, a uz najnovije filmske hitove naglasak će biti na umjetničkom filmu, dokumentarcima te hrvatskom filmu i gostovanjima filmaša – poručuje Mija Pavliša, voditeljica Kina Toplice.