I Zagorci u reprezentaciji, iz Češke se vratili s medaljama

Hrvatska reprezentacija bila je uspješna u češkom Plumlovu.

U 1. kolu Svjetskog kupa u samostrelu i Moravia Cupu 22.i 23. lipnja osvojili su srebro i broncu. Natjecali su se i članovi Streljačkog društva Veliko Trgovišće, Martin Oborovečki, Mihaela Oborovečki, Helena Oborovečki i Pavao Hac.

Na Svjetskom kupu u disciplini classic sve medalje osvojili su članovi hrvatske reprezentacije. Kod muškaraca prva tri mjesta osvojili su Domagoj Pereglin, Martin Oborovečki i Andrej Krstinić. Kod žena je prva bila Valentina Mrnjavčević Pereglin, druga Sanja Komar, a treća Mihaela Oborovečki.

Isti je poredak bio i na Moravia Cupu na kojem su se natjecale i mlađe kategorije, pa je Helena Oborovečki bila prva kod juniorki, a Pavao Hac je pobijedio kod kadeta. U disciplini match play ponovno su kod muških najbolji bili Domagoj Pereglin, Martin Oborovečki i Andrej Krstinić. Kod žena je prvo mjesto osvojila Helena Oborovečki, drugo Valentina Mrnjavčević Pereglin, a treće Mihaela Oborovečki. U ekipnom natjecanju prvo mjesto osvojila je ekipa Hrvatske A u kojoj su bili Martin Oborovečki, Sanja Komar i Iva Popović Gecan.

Vođa reprezentacije u Češkoj bio predsjednik i trener Streljačkog društva Veliko Trgovišće Damir Oborovečki.