Kupnjom ulaznice u Kinu Krapina doprinijeti ćete akcijama ranog otkrivanja raka dojke.

Udruga za borbu protiv raka dojke Europa Donna Krapina i Pučko otvoreno učilište Krapina organiziraju humanitarnu projekciju filma Sasvim obična ljubav (Ordinary love). Prihod od ulaznica namijenjen je za akcije prevencije i ranog otkrivanja raka dojke za ultrazvučne preglede mlađih žena.

Ordinary love ljubavna je drama, priča o ljubavi, preživljavanju i epskim pitanjima koja život postavlja svakome od nas. Joan (Lesley Manville) i Tom (Liam Neeson) u braku su dugi niz godina. Brak im je skladan i sretan, a njihova sreća proizlazi iz zajedničkog života  punog ljubavi, koju iskazuju nježnošću i humorom. Kad je Joan neočekivano dijagnosticiran rak dojke, tijek liječenja osvjetljava njihov odnos s obzirom da se suočavaju s izazovima koji stoje pred njima i neizvjesnošću što bi se moglo dogoditi.

Projekcija ovog nagrađivanog filma je u utorak, 25. listopada u 19 sati u Kinu Krapina. Ulaznice po cijeni od 30 kuna možete kupiti na blagajni kina od utorka do petka od 13 do 17 sati ili sat vremena prije projekcije.