Ono što želim da ima moja mezimica, to radim i nudim u svom asortimanu, kaže nam vlasnik brenda Pettita. Pettita je personalizirana oprema za pse, a iz njihove radionice, obrta Ikari, upravo dolazi i božićni asortiman – ‘kuglice’, ukrasi za bor s imenom vašeg peseka.

Jer psi to zaslužuju

– Cijelu svoju filozofiju poslovanja temeljimo na velikoj ljubavi prema kućnim ljubimcima. Želja nam je da se sva ta ljubav na neki način ‘imenuje’, personalizira kako bi proizvodi koje nudimo dobili veću dimenziju koju naši četveronožni dlakavci zaslužuju – poručuju iz Pettite.

Svu opremu rade po želji i mjeri kupaca, odnosno krajnjih korisnika – kućnih ljubimaca. Proizvodi su unikatni jer se na njima nalaze imena, tekstovi ili slike kućnih ljubimaca. Nerijetko su proizvodi izrađeni baš po zamisli i traženim dimenzijama kupaca.

Od personalizirane ogrlice do ukrasa za bor

Majice i jastuci, šalice, posude, privjesci, ogrlice, povodci, četke… Baš sve za vašeg psa. Domaći, hrvatski proizvod. Sad je vrijeme da odaberete dar i za vašeg psa. Ali i da dom ukrasite zajedno sa psom. Jer i on je član obitelji.

Sve artikle možete naći na web stranici https://pettita.com/ ili na Facebook profilu https://www.facebook.com/pettita/

Drukčiji Božić

Kako nam se približavaju Božićni blagdani Pettita ima nekoliko proizvoda kako bi ovaj Božić bio drukčiji od ostalih. Između ostalog, izrađuju drvene ukrase za bor u obliku pasmina i s imenom vašeg ljubimca.

Ukrasi su dimenzije cca. 10×10 cm, ali ih se može prilagoditi vašim željama. Osim ukrasa za bor, nude i njihovu verziju božićnog vijenca za vrata s profilom pasmine i prezimenom vlasnika, personalizirane kalendare s fotografijama vas i vaših ljubimaca, a veliki hit su i marame za kućne ljubimce na koje tiskaju fotografije, poruke i imena ljubimaca. Marame se mogu kombinirati s majicama, hoodicama ili Rudolf rogovima, na koje također tiskaju tekst i/li fotografije.

Sve artikle možete naručiti preko Facebook stranice https://www.facebook.com/pettita/ ili na e-mail info@pettita.com.