Ministarstvo turizma i sporta raspisalo je Natječaj za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina

S ciljem poticanja razvoja sportske infrastrukture te zadovoljavanja javnih potreba u sportu, Grad Oroslavje prijavio se na natječaj kako bi ostvario pravo na sufinanciranje radova na nogometnom igralištu NK Oroslavje.

Za popularizaciju sporta

–  Apliciranjem na natječaj, kojem je prethodila opsežna priprema dokumentacije, cilj nam je sufinanciranjem, uz pripremne, zemljane, armirano betonske i ostale radove na terenu,  postava i umjetne trave za nogomet koja udovoljava i kriterijima Fife – kažu u Gradu.

Ministarstvo turizma i sporta natječaj je raspisalo s ciljem poticanja razvoja sportske infrastrukture te zadovoljavanja javnih potreba u sportu kroz poticanje i planiranje rekonstrukcije postojeće te izgradnje nove sportske infrastrukture. Riječ je o promidžbi sportskih vrijednosti i popularizaciji sporta među građanima, unaprjeđenju sustava sporta te međunarodne sportske promocije Hrvatske.