Puno je mojih napuštenih prijatelja. Preveč. Oni nemaju svoje sluge kak’ ja. Zato dojdite u Luč Zagorja!

Ovu subotu, 23. travnja Dan je otvorenih vrata Skloništa za nezbrinute životinje Luč Zagorja u Selnici kraj Marije Bistrice. Ukradite vrijeme, darujte ga napuštenim pesekima. Garantiram, ova subota bila bu vam najljepša subota ikad!

Od 10 do 18 podružite se s mojom braćom koju su napustili, zlostavljali, tukli, ostavili u šumi, bacili u grabu, riješili su ih se jer su kao bili zločesti, jer nisu imali vremena za njih. Napravili su to – jer nisu bili ljudi!

Željni ljudskog dodira

I ja sam bila napuštenica. Sad sam sretna raspuštenica. Jer imam svoj robove koji sve delaju za mene. Plešeju kak ja igram. A igram dobru mužiku. Mislim, super tancaju pa im valjda moj tromblon dobro igra.

U Luči vas čeka puno nesretnih peseka. Siti su, okupani, očešljani, o njima dobro brine ekipa s tetom Mirjanom kao vođom čopora, ali… Ali vam mi peseki volimo imati baš svoj domek i baš svoje ljude. I do groba smo vam zahvalni na tome. Recimo, uvaljamo se u drekec, poganjamo mačku, sakrijemo se u grmu, lajemo na zrak. I tak. I baš zato nas najjakije volite. I mi vas.

Ovu subotu posvećujemo svoje vrijeme pesekima u Luči Zagorja (Photo: Matija Topolovec/PIXSELL)

U Luči vas čekaju Sophy, Momo, Allegra, Nora (tak su mene trebali krstiti), Kira… Ma, puno peseka željnih druženja, igre, šetnje. I sigurno se budete zaljubili u jednoga od njih i napravili ono kaj si najviše žele, otpeljali ih k sebi domeka.

I da, ponesite koju poslasticu, donirajte hranu, igračkice. Treba im. I buju veseli. I oni vole fino papati. Pomorite pesekima, pomorite Luči Zagorja. Ma, to je Pippin dim za vas!

Vidimo se u subotu. Voli vas vaša Pippa od Zagorja, prva kuja influencerica.

Pratimo se na Facebooku Ja nisam pes, ja sam Pippa. Pišemo si na pippaodzagorja@nizagorjemalo.hr