Ja sam Pippa pl. Middleton, Pippa od Zagorja. Prva sam kuja influencerica, tu rasprave nema. Naj se ne uvrediju druge influencerice, ali jedino sam ja istinska, prava i originalna kuja. Sve ostale su glumice. I tu i tamo koja pjevačica. Jednu imam posebno na zubu. Mislim da se fura ko šusterica. Meri si stopala šuz u guz pesekima.

Nejemebriga

Živim u Zagorju. Tu sam došla iz Slavonije nakon kaj me je, mene plemenitu, kraljica spizdila z Dvora. Utrpala me na direktnu liniju London – Zabok, al’ na Zagorskom aerodromu taj dan nisu pokosili travu pa su me katapultirali z aviona negdi iznad Slavonskoga Broda. Snalažljiva kakva jesam, našla sam put do Zagorja. I uselila se k Organu i komandantu Marku. Posvojili su me.

Bila sam kak naši političari. Se sam im obećala. A onda mi je narasel zubek. Zubek ubica. I onda su najebali. I sad nemaju kam. Badava i komandiraju i organiraju, uglavnom je se po mojem. Pa i jezik bu po mojem, kajkavskom. Ko ne razme, nek se navči. Ak sam ja, uz Pippa, još i Fujto, Neto, Netamo, Nelijevo, Nedesno, onda morem biti i Nejemebriga. Navčite kajkavski.

Svakaj vam ja znam. Čitati, pisati, popevati, tancati. Sviram klavir, trubu, organu. Vežbam yogu, zbrajati (se) i oduzimati. Najbolje mi ide špijuniranje. James Bond je Pippin dim za mene. Svakaj sam ja već odšpijunirala. I u svom psećem, ali i u vašim ljudskim životima. Vi ljudi ste čudni za popizdit.

Tambure i tamburanje

Uglavnom, od pipe delate kapelicu. Umjesto da to sve natamburate kak to mi pesi i kuje rešavamo na livadi. Ti kradeš – dobiš po tamburi. Ti varaš – dobiš po tamburi. Ti ne slušaš – dobiš po tamburi. Ti si bahat – dobiš po tamburi. Tamburanje je rješenje za sve probleme. Al’ ne ovakvo tamburanje kakvo vi uvodite.

Sad bi po državi tambural nekakav pjevač. Kol’ko taj ima tih opcija ‘sad il’ nikada’? Kad meni moj komandant veli ‘Pippa, ima da si došla sad il’ nikad!’, nema tu 13 šansi. Kad prvu zajebem, najebem. A ovaj nakon opcije nudi opciju. Pa kakvu opciju more ponuditi neko ko piše ovakve stihove: ‘milo moje, milo mame svoje, milo moje, milo, umiljato milo moje, lane, umiljato‘?! Pa to pas z maslom ne bi pojel.

Se vam je to Pippin dim. Nego, jel’ se Lille ikad pojavila na sudu i jel’ kažnjena za to kaj je cipelarila peseka? Il’ je i sudac sprdil pipin dim z riti?

Pratiti me morete i na Facebooku: https://www.facebook.com/PippaOdZagorja/. Pisati na pippaodzagorja@nizagorjemalo.hr. A mene prati i hrani Pet shop Šapica, Zabok https://www.facebook.com/pet.shop.sapica/.