Veselje, tuga, strast, suze, smijeh. Sve to kroz savršenu kolaž predstavu, koncert Barbare Suhodolčan i ansambla C’est la vie!

Krapina, petak 16. srpnja od 21 sati na Hušnjakovom. Pretpremijera koncertnog spektakla, projekta koji će svoju premijeru tek imati, u rujnu u kazalištu Luda kuća u Zagrebu.

Koncertni spektakl pod nazivom ‘C’est la vie!’ novi je, izuzetno kreativan i zanimljiv koncept koncerta koji, kao spoj nekoliko muzičkih žanrova uz interakciju s publikom, čini savršenu kolaž predstavu.

Potpisuje Barbara Suhodolčan

Cijeli projekt osmislila je naša operna i koncertna pjevačica Barbara Suhodolčan. Kaže, nastao je iz želje za potpunim i intenzivnijim uključenjem publike u glazbu i sve što se odvija na pozornici.

Od mjuzikla, operete, francuskih šansona i talijanskih kancona sve do cabareta i jazz-a, uz zanimljive obrade i nesvakidašnji instrumentalni ansambl. Master of the ceremony, voditeljica svečanosti, ujedno i vokalna solistica koja glazbeno i dramski prepričava cjelokupnu priču je Barbara Suhodolčan.

Istoimeni ansambl C’est la vie! čine četiri instrumenta, harmonika Antonio Vrbički, klavir Tomislav Parmać, gitara Željen Klašterka i kontrabas Tihomir Novak. Glazbom vas vode kroz ambijent pariških cabareta, broadwayskih pozornica, glamuroznih operetnih balova, ali i bespućem ciganskih ritmova, bossa nove i tanga. Izvođači u interakciji s publikom kroz priču, ples i glazbu proživljavaju različite emocije vezane uz ljepotu i slavlje življenja, kao i sve što uz život dolazi – veselje, tuga, strast, suze i smijeh.

Jer ‘takav je život!’. I ulaz je slobodan.