Drugu godinu zaredom u Krapinu dolazi humanitarni modni projekt City modus.

Idejne začetnice Hana Tabaković i Iva Loparić Kontek humanitarne revije organiziraju već šest godina. Nakon prošlogodišnje u Krapini, City modus ponovno u Hrvatskom zagorju.

Zagorke u dizajnerskim haljinama

Revija je humanitarna, a ove godine prikupljen novac donirat će se Udruzi žena oboljelih od raka dojke Pink life. Na reviji u maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Krapini predstavit će se hrvatske dizajnerske kuće Botun, Vibela, Calico Mood, I do Weddings, naša krapinska dizajnerica Monika Hršak… Modeli će nositi unikatni nakit Cyber look.

Jasenka Auguštan Pentek na jednoj od ranijih revija. Haljinu Monike Hršak (desno) nosit će Danijela Findak, predsjednica Gradskog vijeća Zlatara (Photo: Privatni album)

Reviju će nositi žene iz javnog i političkog života Krapinsko – zagorske županije i one iz javnoga života Hrvatske. Među modelima je Jasenka Auguštan Pentek, gradonačelnica Zlatara, koja se već okušala u manekenskim izazovima.

Osim modnog, u glazbenom programu nastupit će Lucija Jelušić, Gordana Ivanjek Tušek, Marko Vukes, Mirko Švenda Žiga i Bojan Jambrošić. Revija je u nedjelju, 23. listopada od 18 sati.