Krčma Polanović i Zmajska pivovara organiziraju radno okupljanje Kako kušati pivo.

Kažu, kušat će se tri sata i 30 minuta. Pritom ćete dobiti i predavanje o povijesti, zanimljivostima i karakteristikama piva. Čut ćete najvažnije o Beer Judge Certification Programu i naučiti osnove o kušanju piva, sastojcima, stilovima, aromama, okusima i off flavorima. Razgovarat će se i o povijesti pivarstva.

Radionica je zakazana za četvrtak, 5. listopada od 19 sati. Stilovi koji će se kušati su
Pilsner, American pale ale, Stout – Russian, Weizen, IPA i Sour.

– Radionica je namijenjena onima koji vole craft pivo, a voljeli bi ga još potpunije i bolje razumjeti, iskusiti i (o)cijeniti. Ova školica može biti idealan dar za vašeg najdražeg pivoljupca. Broj mjesta je vrlo ograničen – poručuju iz Krčme Polanović w. Huncutarije.

Cijena radionice je 35 eura, broj mjesta je ograničen pa se preporučuju rezervacije na 049/223-540 ili inbox na Krčma Polanović w. Huncutarije na Facebooku ili, pak, na huncut.zabok@gmail.com ili na noge do šanka. Radionicu vode Zmajski majstori pivari, dugogodišnji homebreweri i pivski suci, Nenad i Ugo. Dodatne informacije potražite ovdje.

Prethodni članakNapravi mali korak za svoje zdravlje, odazovi se
Sljedeći članakZagorski policajci obilježili svoj dan, Dan policije