U Hrvatskoj su do 28. studenog na jelovniku nacionalni Dani okusa hrvatske tradicije. 

U više od stotinu restorana diljem zemlje u ponudi su lokalna jela spravljena od tradicionalnih namirnica i po tradicionalnim recepturama. Posebna ponuda je u tri slijeda, a svoj gastronomski užitak možete zadovoljiti već za samo 95 kuna.

U Zagorju se najbolje jede

U Danima okusa hrvatske tradicije sudjeluje i 12 zagorskih restorana: Restoran Bistricza, Restoran Dvorac Mihanović, Seosko domaćinstvo Grešna gorica, Klijet Lojzekova hiža, Restoran Magdalena, Restoran Purga, Pansion Rody, Restoran, pub i klub Temple bar, Restoran Villa Zelenjak – Ventek, Vinarija & Pansion Vuglec breg, Restoran Zaboky i Klet Zagorski dvori.

Svi su oni nosioci standarda Okusi hrvatske tradicije. Njihova jela, čiji mirisi i okusi osvajaju dušu i tijelo, blagovanje pretvaraju u istinski doživljaj i užitak. Probajte vrhunska jela karakteristična za zagorski kraj. Klijet Lojzekova hiža pripremit će vam jedne od svojih vrhunskih specijaliteta s namirnicama iz vlastita uzgoja. Lojzekova je hiža raj za gurmane. Tko nije jeo i pio u Lojzekovoj hiži, ne zna što je propustio.

Do 28. studenoga uživajte u okusima Hrvatskoga zagorja u 12 restorana po posebnim cijenama. Tri slijeda, stotine užitaka.