Stand up komičar Marko Dejanović ponovno u Zaboku. Ovaj put sa hit komedijom Brak, dijete i povremeni seks.

Marka Dejanovića, bosanskog komičara sa zagrebačkom adresom, već smo slušali i gledali i smijali se s njim u Zaboku. Dolazi nam opet, u četvrtak 17. studenog od 20 sati u Kinu Zabok. Kaže, showu je sastavio od fora nastalih od kraja 2017. do sada.

– Bavim se uglavnom onim što mi se u to vrijeme događalo. Kao što i naziv kaže, pričat ću o životu u braku, o dobivanju sina i učenju očinstva te, naravno, o temi kojom ću se sigurno baviti do kraja života, predivnom, prekrasnom, životdavajućem seksu. Pričat ću i o nekim težim temama, bit će i nešto crnog humora, trunka religijskog, pokoja opservacije o svijetu i sebi – najavljuje Dejanović koji za sebe kaže da je otac sina i muž žene.

Ne priznaje tabu teme

Marko Dejanović je diplomirani novinar, autor dvije knjige kratkih priča i jednog romana. U stand up komediji sklon je pripovjedačkom i ispovjednom humoru, itekako voli i šokirati.

– Humor smatram oružjem protiv straha i ne priznajem tabu teme. Kažu da sam asocijalan, što je istina, vrlo loše minglam – kaže stand up komičar.

Ulaznice za smijeh u Zaboku možete kupiti online OVDJE ili u Ghetaldus optici u Zaboku i Svetom Križu Začretju. Cijena karte je 50 kuna, a za dupli dejt, jedna karta za četvero je 190 kuna. Svi detalji dostupni su na Facebook stranici OVDJE.

Dojdite se smijati s Bosancem, ne bute zažalili.