Orijentacijsko natjecanje u Oroslavju, prijavi se

Orijentacijski klub Međimurje u suradnji s Gradom Oroslavjem organizira orijentacijsko natjecanje.

Ono se boduje za Sprint kup Hrvatske i Prvenstvo Hrvatske u preciznoj orijentaciji. Natjecanje će se održati 23. ožujka s početkom u 10 sati. Mjesto okupljanja i start i cilj natjecanja je na terenu iza nogometnog i teniskog igrališta.

Natjecanje se odvija u parku oko dvorca te po ulicama Milana Prpića od kružnog toka do ulice Stjepana Ptičeka, potom kroz ulicu Stjepana Ptičeka, Selskom cestom, Ulicom kralja Tomislava cijelom dužinom te dijelom Obrtničke ulice. Predviđeno vrijeme završetka natjecanja je oko 11.30 sati. Natjecanje iz precizne orijentacije će biti od 12.30 u Parku Gornje Oroslavje.

Zainteresirani, koji žele probati ovaj sport, mogu se prijaviti organizatoru na 098/273-733 ili se osobno javiti kod ciljnog šatora u 9.30.

– Za vrijeme odvijanja natjecanja, a posebno između 10 i 11.30, molimo vozače za razumijevanje ako bude više trkača u to vrijeme na ulicama. Posebno molimo sve stanovnike ovih ulica i šetače u parku da ne diraju postavljene oznake jer u protivnom dolazi do neregularnosti natjecanja. Kontrolne točke koje trebaju obići natjecatelji su obilježene žutim stupićima na kojima se nalazi narančasto bijela zastavica – upozoravaju organizatori.