Interdisciplinarna umjetnica Sandra Ban izlaže u Galeriji grada Krapine. Otvorenje izložbe Opstojanja je u petak, 17. lipnja u 19.30.

Opstojanja, točke koje sjedinjuju prošlost, sadašnjost i budućnost, gdje prostorna dimenzija nestaje iza veličanja unutarnjih vrijednosti živog bića, čovjeka.

Duboki slojeve stanja svijesti

Autorica se na otvorenju multidisciplinarne izložbe predstavlja kroz kratki performans uz pozadinsku glazbu realiziranu u suradnji s umjetničkim L. A. bendom KinderKrowdControl. Konceptualni multidisciplinarni radovi suvremene umjetnosti s naglaskom na najstariji izražajni medij gline i keramike ostavit će poruke publici u Galerije grada Krapine do 20. kolovoza.

Sandra Ban, interdisciplinarna umjetnica s 30 godina profesionalnog djelovanja, danas živi i radi u Gorskom kotaru fokusirana na vizualizaciju kroz medij gline i eko art uz video i kolektivne performanse skulpturalnog slikarstva. Antropozofskog stava, prirodne i žive materijale zemlje, biljaka, drva spaja s novim tehnologijama digitalnih medija i dizajnom, izražavajući duboke slojeve stanja svijesti konceptima apstraktnih prikaza i naglascima suvremene proze s ciljem ujedinjenja društva u raznim kulturno – umjetničkim sektorima.

Priznata je i nagrađivana u Hrvatskoj, na području Europe, u Aziji, SAD-u… Njezini radovi se nalaze u prestižnim muzejima, galerijama, parkovima širom svijeta. Sandrin rad je tražen je na međunarodnoj razini i prodaje se kao investicija.