Luka Modrić je nenadmašni kapetan naše reprezentacije, a Kris King je ovom tetovažom nadmašio samoga sebe.

Upravo je Luka Modrić posljednje majstorsko djelo vjerojatno jednog od najvećih tattoo majstora današnjice. Kapetan je mjesto dobio na ruci mladića iz Bedekovčine, a Kris King u svojoj je umjetničkoj radionici King Tattoo studio 2022. zapečatio možda i najboljom realističnom tetovažom ikada.

‘Želim Modriću napraviti tetovažu

Mada, teško je za i jednu njegovu tetovažu reći da je lošija od bilo koje druge. King je jednostavno umjetnik.

– Svemir me je čuo. Doduše, želja mi je tetovirati baš Luku Modrića, napraviti njemu tetovažu. Za početak je i ovo dobro, Luku Modrića tetovirao sam drugom klijentu – nasmijao se King.

Kaže, tetovaža mu je bila veliki izazov. Kada je bila gotova, dečko kojeg je tetovirao samo je sjeo. Nakon što je fotografiju stavio na društvene mreže, ujutro mu je inbox bio pun poruka divljenja.

Ovo nije fotografija, ovo je tattoo portret Luke Modrića (Photo: King Tattoo Studio)

– Kad se probudiš i pročitaš sve poruke… Osjećam se kao da sam dobio milijun dolara – rekao nam je King koji je sebi najveći kritičar, ali je realističnom tetovažom Luke Modrića izuzetno zadovoljan.

O zagorskom majstoru tattooa, koji unatoč svom talentu ne namjerava otići u svijet gdje bi za svoj rad dobivao znatno više novca, pisali smo još 2019. Tada nam je rekao da misli kako nije on odabrao tattoo, nego je tattoo odabrao njega. Od malih je nogu crtkarao po svemu što mu je došlo pod ruku. Koža mu je bila ultimativni izazov jer je ‘živa’, jer diše.

Ovo je tek djelić radova tattoo artista iz Zaboka (Photo: King Tattoo Studio/Kolaž)

– Tattoo je ‘statement’, poruka za svijet, poruka za samoga sebe. Ljudi se tetoviraju iz različitih motiva. Neki vrlo emotivno pristupaju tetoviranju, u želji da trajno obilježe važne trenutke, osobe, događaje, dok su nekima tetovaže samo modni dodatak, odraz stila, karaktera, osobnosti. Profil klijenata mi je različit i u tome su čar i ljepota posla koji radim – rako nam je tada Kris.

Zapratiti ga možete na Facebooku King Tattoo studio i Instagram profilu kriskingtattoo. Kris King radi u svom studiju u Zaboku.