Na internacionalnom natjecanju VII. Zagreb Christmas Open sudjelovale su i zagorske mažoretkinje, Mačanske mažoretkinje Alina i Zlatarbistričke mažoretkinje. Kako su nas djevojke već navikle, očekivano su briljirale i na ovom natjecanju.

Zlato u svim kategorijama

Na natjecanju je sudjelovalo 26 timova iz pet zemalja. Otplesano je više od 150 koreografija. Zlatarbistričke mažoretkinje natjecale su se u tri kategorije i u sve tri osvojile zlatne medalje!

Prvo mjesto osvojile su kadetkinje sa svojom mini formacijom štap, seniorke s triom pom-pon, te juniorke s velikom formacijom štap u božićnoj kategoriji.
Uz zlatne medalje, djevojke su kući u Zlatar Bistricu ponijele i pehar za najbolju božićnu koreografiju natjecanja.

– Ponosne smo na djevojke i ostvarene rezultate. Nastavljamo s pripremama za državne turnire iduće godine – sretne su bile trenerice Mirela Horvatić i Laura Čehulić.

Ema, Ena i Sabina

Na Zagreb Christmas Openu, koji se već tradicionalno održava 7. godinu, fantastične rezultate ostvarile su i Mačanske mažoretkinje Alina. Odnijele su dva prva, dva druga i jedno treće mjesto. Prvo mjesto za duo štap kadeti osvojile su Ema Sedak-Benčić i Ena Juriša. Drugo mjesto za solo pom-pon kadeti osvojila je Ena Juriša, a Sabina Novosel osvojila je drugo mjesto za solo štap seniori, prvo mjesto za solo mace seniori i treće mjesto za solo twirling seniori.

– Hvala svim roditeljima na podršci tijekom cijele ove godine! Sada krećemo s pripremama za novu natjecateljsku sezonu – poručile su Aline.