Dječji vrtić Zipkica bio je domaćin drugog Božićnog sajma pripremljenog za djecu i roditelje vrtića i predškole.

Vrtić je bio premali za primiti svu djecu, mame, tate, bake i djedove koji su se odazvali ovom događaju. U vrtiću su pripremili niz aktivnosti na svim katovima.

Uz kolače, tople napitke i prigodnu glazbu koja je dočekala djecu i roditelje, u blagavaoni se postigao pravi božićni sajamski ugođaj na prigodno ukrašenim štandovima na kojem su se po simboličnim cijenama prodavali božićni ukrasi koje su izradile odgajateljice vrtića i kolači oko kojih su se potrudile mame i bake.

Veliko oduševljenje djece izazvala je nagradna snježna kuglana i tombola.

Na katovima vrtića roditelji i djeca mogli su uživati u božićnim radionicama, prigodnim fotografiranjima, igrama koje su za djecu pripremile odgojiteljice , izradi svečanih’ frizura , a poseban događaj bio je i nastup malih folkloraša Ansambla Zabok.

Naravno, najveće oduševljenje izazvao je gost večeri, Djed Mraz koji je u svoju vreću skupljao dječja pisma s njihovim božićnim željama.

Iz vrtića se zahvaljuju svim roditeljima koji su se aktivno uključili u pripremu i sudjelovanje na Božićnom sajmu te sponzorima, Trgocentru, Gradskoj ljekarni i ljekarni Švaljek koji su se angažirali oko darova za tombolu i slatkiša za djecu.

Prihod od sajma Dječji vrtić Zipkica iskoristiti će za kupnju nove sprave za jasličko dvorište.