Pomaknite granice uz novi portal pomaknigranice.hr

Središnje priče portala su inspirativne sudbine pojedinaca koji su pomicali svoje životne granice.

Mnogi su svjesni, ali teško im je i sebi priznati, da se život ne svodi samo na posao i na kućanske obveze. Osjetljiva je to ravnoteža kvalitetnih aktivnosti, dobre hrane, druženja, putovanja i nježnosti prema vlastitom duhu i tijelu. Upravo o tome govori novi portal pomaknigranice.hr.

Inspirativne priče

Središnje priče portala su inspirativne sudbine pojedinaca koji su pomicali granice na osobnom, mentalnom, fizičkom i svakom drugom planu kako bi upornošću i predanošću postigli ciljeve. Riječ je o ljudima koji nisu dopustili da im financijske okolnosti, fizičke prepreke ili predrasude stanu na put.

Nastavljajući u pozitivnom ozračju kroz niz rubrika portal donosi autorske članke o svim aspektima zdravog i ispunjenog života. Stručni sugovornici kineziolozi govore o treninzima, a u posebnoj rubrici Moj trener predstavljaju se stručnjaci koji govore o svojim poslovnim izazovima. Naime, kod pojedinaca još žive predrasude da su teretane mjesta isključivo za ljude koji žele nabiti mišićnu masu, a da su treneri svi isti. Sugovornici portala pomaknigranice.hr razbijaju te predrasude pokazujući da su teretane namijenjene svima, a treneri se bave nizom različitih aspektata tjelovježbe. Oni koji uključuju rast mišićne mase, ali i mršavljenje, vježbanje tijekom trudnoće, povratak u formu nakon poroda te sanaciju problema povezanih sa sjedilačkim načinom života, rehabilitacijom nakon ozljeda i cijelog niza drugih tegoba i načina kako ih riješiti na stručan način.

Nutricionisti u rubrici Prehrana ukazuju na najnovije znanstvene dosege po pitanju namirnica, pripreme hrane, odnosa prema hrani i poremećajima u hranjenju. Također, pokušavaju osvijestiti javnost o iskrivljenim obrascima prehrane i potaknuti uravnotežen pristup obrocima. Inspiraciju za dnevne obroke pronađite u rubrici Recepti, dok rubrika Korak više donosi niz lifestyle tema od higijene spavanja do putopisa, uređaja koji olakašavaju svakodnevicu i drugih sadržaja koji omogućuju bolju povezanost sa sobom i svojim potrebama.

Prednost je portala što nudi isključivo autorske tekstove lišene političkih konotacija, žutila i clickbait naslova. Tražite li kvalitetan sadržaj koji će vas motivirati da budete bolja verzija sebe i potaknuti da uživate u životu, onda je pomaknigranice.hr pravo mjesto za vas.