Dok ste vino i zimnicu delali, na peseke, mice, ribice i druge ljubimce ste pozabili? Je, i njih sad treba dobro opskrbiti

Nije od igle do lokomotive, ali je od njuške do repa. Sve kaj treba za vašeg kućnog ljubimca. Pet shop Šapica , Zivtov trg 7, Zabok.

Za sjajnu dlaku

Krenulo je kišno i hladno vrijeme i nos, dlaku i šape naših ljubimaca treba dodatno zaštititi.
Kako su se Pet secret proizvodi pokazali odlični upravo u njezi i zaštiti kože i dlake, poklanjamo vam na sve njihove proizvode 15 posto popusta, poručuje teta iz Šapice.

Za njegu dlake, kože i šapica ovi su se proizvodi pokazali izvrsnima. Iskoristite akcijski popust

Akcija traje do 17. listopada. No, ljubimce treba i nahraniti. Da bi bili i ostali zdravi, u Pet shop Šapici naći ćete visokokvalitetnu hranu. Veliki je izbor. Što jednom psu odgovara, ne znači da će i drugome.

Za zdravlje vašega psa

Zato u Šapici imaju široki asortiman hrane. I sigurno ćete za svog psa pronaći onu koja mu najviše odgovara. Prije svega kvalitetom, a vama onda i cijenom.

Taste Of The Wild hrana nudi se u više okusa. U Pet shop Šapici dobit ćete savjet koja bi hrana odgovarala vašem psu

Trenutno je na akciji visokokvalitetna hrana Taste Of The Wild. No, tu je i nova hrana, Exclusion hrana za pse, Mediterraneo monoprotein formula.

– Peseki su je super prihvatili, a pokazala se i odličnom kod gastro problema i kod problema s čohanjem uzrokovanog alergijama. U svom sastavu ima i konoplju. Prve reakcije su pozitivne – kažu u Šapici.

Mediterraneo linija suhe i mokre hrane pokazala se odličnom kod alergija i gastro problema kod pasa

Mediterraneo je linija potpunih proizvoda hrane monoproteinske formule proizvedene od dehidriranih sastojaka životinjskog podrijetla, bez glutena i s prirodnim antioksidansima. Hrana se razlikuje po svojoj namjeni prema veličini psa, starosti i aktivnosti. Mediterraneo se proizvodi kao dehidrat i kao konzerva i sadrži samo najbolje sastojke poput maslinovog ulja, rajčice, nara, lucerne i cikorije.

Kad Pippa bira, bira Šapicu

Naravno da nam se naš ljubimac zavuče k nama u krevet. No oni itekako vole imati i svoj kutak, svoj mir. U Pet shop Šapici imate veliki izbor jastučića za peseke i miceke. Tu su, naravno, proizvodi i za ostale kućne ljubimce.

Pippa je davno odabrala Šapicu. I sama bira jer Pippa zna odabrati. A i potražiti, niš joj teta Katarina nemre sakriti

Pet shop Šapica, Zivtov trg 7, Zabok, 095 877 0097. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 9 do 18, subotom od 8 do 13 sati.

Dio asortimana jastuka za peseke i mice pogledajte u galeriji.