Organizirate koncert, festival, izložbu, gastro event, show za klince ili ste glazbenik, redatelj koji želi promovirati pjesmu, predstavu ili film, a ne znate kako dospjeti u medije? Tu uskačemo mi – agencija za odnose s javnošću mediaFish. Jer, tu plivamo kao ribe u vodi.

Ja sam Eta Kočić. Desetogodišnje novinarsko i uredničko iskustvo stekla sam u najtiražnijim dnevnim novinama 24 sata, gdje sam imala privilegiju učiti od najboljih urednika i mentora. Bila sam i dio uredništva političkog tjednika Express.

Odlučila sam pokrenuti vlastiti posao i otvoriti agenciju za odnose s javnošću.

S jednom od najboljih koncertnih agencija u Hrvatskoj, Star produkcijom, već dvije godine uspješno surađujem na velikim projektima. Koncerti Jasona Derula, Davida Garretta, Il Vola, Andrea Rieua, Gregoriana, Željka Joksimovića, Michaela Bubléa, Toma Jonesa samo su neki koje mediaFish medijski pokriva, ili je to već radila.

No ne bavimo se samo medijskom promocijom koncerata. Bilo je tu projekata poput manifestacije Gastro stol u Biogradu na Moru, dodjele glazbene nagrade Porin, a za najmlađe, dječji spektakl ‘Maša i Medo na ledu’.

Imate projekt – mi znamo što s njim. Zato, javite nam se na [email protected] ili broj mobitela 091/6400-545 i mi ćemo ga u suradnji s vama učiniti prepoznatljivim.

 

Našu službenu stranicu mediaFish možete potražiti i na www.facebook.com/mediafish.zg