Nije slučajno da pišemo baš o Zdenki, jer ona je posebna, kao i sve ono što radi i proizvodi. Na neki osobit način, tu moćnu energiju koju crpi od sunca, neba i zemlje, Zdenka uspijeva pretočiti u sve svoje proizvode ili masaže, koji su posebni upravo poput nje. Recepture Zdenkinih proizvoda su tajna, ali se znaju oni osnovni, noseći sastojci. Pritom za sve proizvode vrijedi isto pravilo – načinjeni su od posve prirodnih i organskih sastojaka najbolje kvalitete.

Priroda ima rješenje za sve

Zdenka će o sebi tek skromno reći  da je svoju osobnu misiju i profesionalno usmjerenje posvetila poboljšanju kvalitete života mnogih ljudi pomažući im da savladaju svoje zdravstvene tegobe. U prirodnoj i energetskoj medicini punih je 25 godina, a neviđena je toplina kojom zrači i komunicira sa svakim tko kod nje dođe po pomoć.

Recepture Zdenkinih proizvoda su tajna, ali se znaju osnovni, noseći sastojci. Svaka krema ima svoju zadaću na koži

– Neprestano istražujem, educiram se, isprobavam. Danas živimo u turbulentnim vremenima, a posljedice osjećamo na zdravstvenoj, emotivnoj, mentalnoj i duhovnoj razini. No priroda i njezini procesi imaju rješenje za sve – govori ova vrsna aromaterapeutkinja.

Gospina trava, smilje, maslinovo ulje…

Gospina trava djeluje smirujuće

Poigrat će se tako Zdenka s gospinom travom, tom fantastičnom biljkom koja regenerira kožu. Rezultat će biti Gospina pomada, krema za njegu lica koja će na koži djelovati gotovo čudesno, a ujedno ispuniti onoga, tko je koristi, jednom pozitivnom i smirujućom energijom. U Zdenkinim rukama i smilje daje najbolje od sebe, pa je krema Smiljka u pravom smislu riječi ono što se veže za ovu biljku koja nikada ne vene – put ka mladenačkoj i blistavoj koži lica.

U ponudi je i krema protv dermatitisa

Zdenka će teško izdvojiti samo jedan svoj proizvod koji će okarakterizirati kao najbolji, ali posebno je ponosna na Api mast, u kojoj maslinovo ulje čini moćnu kombinaciju zajedno s medom, propolisom, pčelinjim voskom i uljem koštica marelice, a sve uz blagotvorno djelovanje eteričnih ulja naranče, limuna, ružmarina, cimeta, bora, metvice, eukaliptusa i kadulje. Api mast, bez pretjerivanja, djeluje kao svojevrsna magija i pomaže kod upalnih stanja kože i svih vrsta infekcija, modrica i podljeva, problema s bolnim i proširenim venama te perifernom cirkulacijom, mišićnih i upalnih procesa, reume, artritisa, išijasa, istegnuća i uganuća, ukočenosti vrata i zglobova te migrena i glavobolja.

Majstorica shiatsu masaže

Moćna gavezova mast za sportaše

Jednako tako, djelo Zdenkinih ruku je i moćna gavezova mast, a ona je nezamjenjivi prirodni lijek kad su u pitanju istegnuća, udarci, uganuća, iščašenja, prijelomi, sportske ozljede te općenito, problemi s mišićima, tetivama i kostima. Koža lica bit će neodoljiva uz Zdenkinu kremu Ruža neroli, a tu su i brojni blagotvorni melemi, nevenova mast za probleme s kožom, tigrova mast, prirodni dezodoransi i ulja za sunčanje, balzami za usne, pripravci za poboljšanje imuniteta, roll-oni za poboljšanje fokusa te probleme sa sinusima ili respiratornim organima… Ukratko, nema stanja i problema za koji Zdenka nema rješenje.

No fokus ove certificirane aromaterapeutkinje nije samo na prirodnim pripravcima, već je Zdenka tako i majstorica shiatsu masaže, a kod nje možete otići i na nešto jedinstveno što se zove Energy Face Lifting. To nije tek obična masaža lica. Ona je mnogo više od toga. Ona je meditativna seansa u kojoj se dodirom na akupresurne točke aktiviraju brojni, skriveni energetski procesi koji blagotvorno djeluju na čitav organizam. Jednostavno, i nimalo pretjerano rečeno, nakon Energy Face Liftinga osjećat ćete se ponovno rođeni. Kao potpuno nova osoba. Jednako tako, Zdenka Miholić usavršila je i aromaterapijske masaže koje regeneriraju cijeli organizam.

Današnji tempo života posljedice ostavlja i na našoj koži. No priroda i njezini procesi imaju rješenje za sve, kaže Zdenka

Zdenku Miholić možete kontaktirati preko njezine Facebook stranice Aromaterapija by Zdenka, te na broj mobitela: +385 98 1942 958.