Na internetsko savjetovanje može se uključiti svaki građanin Oroslavja koji želi pogledati nacrt novog Lokalnog programa za mlade

Riječ je o projektu ‘Lokalni program za mlade Grada Oroslavja’. Internetsko savjetovanje je otvoreno do 1. studenoga, a provodi se na internetskoj stranici Grada, oroslavje.hr.

Uključi se i ti!

Grad Oroslavje s partnerima, Udrugom Petrože – Krušljevo Selo i Srednjom školom Oroslavje, dosad su već organizirali volonterske akcije u sklopu projekta. Glavna aktivnost predstavlja izradu Lokalnog programa koji će pružiti strateški okvir politike za mlade te pregled stanja i potreba mladih.

Zato je pokrenuto internetsko savjetovanje. Mogu se uključiti svi sa svojim sugestijama, prijedlozima ili pritužbama. Obrazac možete ispuniti na web stranici Grada Oroslavja. Link za internetsko savjetovanje pogledajte ovdje.

Dok ono traje, održati će se javna rasprava s minimalno 20 sudionika gdje će se raspravljati o novom nacrtu Programa za mlade, pa će se i te sugestije, prijedlozi ili pritužbe razmotriti u kreiranju finalne verzije novog programa.

Projekt je počeo 1. siječnja ove godine i trajati će 12 mjeseci. Na suradnju su pozvani svi koji se žele uključiti svojim idejama za što kvalitetniji program. Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Grad Oroslavje u ukupnoj vrijednost od 145.500,00 kuna.