Županijska organizacija HNS-a Krapinsko-zagorske županije održala je u Gornjoj Stubici prvu ovogodišnju sjednicu Predsjedništva.

Uz aktualne nacionalne i lokalne političke teme poseban naglasak stavljen je na planove i aktivnosti daljnjeg jačanja HNS-ovih podružnica.

Prilike za jačanje

– Nastavljamo kontinuitet razvojnih programa i projekata kojima ćemo podizati kvalitetu života i stvarati prilike za jačanje lokalnih sredina. Želimo da HNS-ove općine i gradovi budu primjeri dobre prakse na svim područjima. Podršku građana nastavit ćemo stjecati rezultatima tamo gdje smo na vlasti te dobrim radom i umjerenim politikama tamo gdje smo u oporbi – poručio je Robert Šplajt, predsjednik.

Da će i ove godine HNS-ovci biti aktivni, potvrdio je i predsjednik Središnjeg odbora HNS-a Jasmin Krizmanić.

– Nastavljamo s čitavim nizom aktivnosti u našim podružnicama kako bismo i dalje jačali politike i vrijednosti HNS-a, ali prije svega doprinijeli razvoju i unaprjeđenju života u našim sredinama. Politikom rada i rezultata nastojat ćemo vrijednosti HNS-a ugrađivati u svakodnevni život, kao što HNS-ova rješenja ugrađujemo u brojne prijedloge zakona na nacionalnoj razini – rekao je Jasmin Krizmanić.