Valentinovo može biti i zabavno uz kratki spoj u Molecoole baru

Nemoj da te pitaju gdje ćeš za Valentinovo, a da lažeš da ti se *ebe za 14. veljače!

Može i to taj dan, ali nikak’ ne sam. Nemaš gdje i nemaš s kim? Krivo. Imaš ako si znatiželjan, znatiželjna, usamljen, usamljena ili se samo želiš dobro zabaviti. Ili, ipak, možda gajiš nadu jemput već se i zaljubiti.

Nemaš cajta okolo ženske i dečke iskati? Dejt je u Molecoole baru u Zaboku, 14. veljače u 19.30. Tam te čeka tvoj prvi, kratki spoj. Pa kud’ puklo, tam’ strelilo. Makar i u srce.

Foto: Molecoole

Caffe bar Molecoole ima prvi speed date event. Namijenjen je samcima od 36 do 49 godina. Koncipiran je tako da tijekom večeri možete upoznati druge samce suprotnog spola, upoznati ljude svojih godina, proširiti um, zabaviti se i iskusiti čari petminutnog spoja. Sve što trebate je registrirati se na kratkispoj.com, kupiti ulaznicu i prijaviti se na event. Očekuje vas sigurno okruženje jer će pristup događanju imati samo sudionici. Planirano vrijeme za speed dating je sat i pol do dva, s pauzom u međuvremenu te neobaveznom druženju nakon spojeva.

Prijavi se, pročitaj sva pravila na kratkispoj.com i nemoj biti sam(a)! A i ako ne nađeš ljubav svog života, tu je Molecoole šank za utjehu.