Prijavi se na Erasmus+ pilot edukaciju u Oroslavju

Nakon prošlogodišnjeg susreta Nezavisna udruga mladih iz Lepoglave organizira još jedan projekt iz Erasmus+ programa.

Pilot edukacija Social Changemakers jedna je u nizu aktivnosti u sklopu većeg Erasmus+ projekta ključne aktivnosti dva, pod nazivom Zeleno educiraj, društveno profitiraj. Ova edukacija u Oroslavju bit će u hotelu Zagi od 20. do 27. ožujka. Okupiti će 30 sudionika iz Hrvatske i Malte.

Mladi Oroslavja, prijavite se!

Glavni edukatori projekta biti će Mihaela Špiljak iz Nezavisne udruge mladih iz Lepoglave i Abraham Azzopardi iz udruge Prisms iz Malte, koji partnerski provode ovaj projekt u cijelom njegovom trajanju.

Edukacija će se baviti temama socijalnog poduzetništva u sferi ekološke održivosti kao i temom zelenog marketinga, a sudionici će imati priliku posjetiti neke od hrvatskih poduzetničkih centara te sami razvijati svoju poduzetničku ideju, sve u sferi ekološke održivosti s ciljem povećanja svijesti o očuvanju okoliša i povećanoj primjeni zelenih praksa.

Osim 15 sudionika s Malte, na projektu je predviđeno i sudjelovanje 15 mladih sudionika iz Hrvatske, koji u vrijeme trajanja projekta moraju imati barem boravišnu dozvolu bilo gdje na području Republike Hrvatske.

– Imamo slobodno još 12 mjesta za sudjelovanje, pa bih svakako u ovaj projekt voljeli uključiti i mladu ekipu iz Oroslavja i okolice – poziva Mihaela Špiljak, predsjednica Upravnog odbora Nezavisne udruge mladih.

Od 18 do 30 godina

Uvjet je da u vrijeme trajanja edukacije imaš navršenih najmanje 18 ili najviše 30 godina. Otvoreni su i za sudjelovanje mladih migranata, sve u cilju boljeg i lakšeg integriranja i stvaranja međunarodne povezanosti.

Zainteresirani trebaju ispuniti obrazac za prijave na poveznici https://forms.gle/j7pYwx7ENichLadG6. Dodatne informacije o edukaciji moguće je pronaći u info packu koji je dostupan na https://drive.google.com/file/d/1X2gWRXtV7I-HAAoYFrozWA2i4ufSZT16/view?usp=sharing.

Sudjelovanje na edukacija je besplatno, a Nezavisna udruga mladih kao organizator ove aktivnosti pokriva troškove smještaja, tri glavna obroka te osvježenja u sklopu dvije pauze za kavu tijekom svih dana trajanja aktivnosti. Putni troškovi su pokriveni do maksimalnog iznosa od 20 eura po osobi, uz priložene račune ili karte koje su sudionici platili.

Svim sudionicima edukacije biti će uručeni Youthpass certifikati koji potvrđuju sudjelovanje na projektu, a u slučaju izostanaka iz škole ili fakulteta ova potvrda o sudjelovanju služi kao ispričnica s nastave.