Imam važan proglas, upalite razglas. Tako mi mojega zubeka ubice, najljepše je ljetovati pri teti Dunji u Kukljici, u Apartmanima Maria.

Skoro se još nisam ni rodila, a već sam tetu Dunju osvojila. I tak već godinama traje naše prijateljstvo. Repeka mi, ona vam je najbolja domaćica i ima najljepše apartmane. I zato idem tam. Jer sam stvarno dobrodošla! Ako nemrete naći smještaj za peseka, u Apartmanima Maria ste svi dobrodošli.

Ja nisam pes, ja sam Pippa. Pippa od Zagorja, prva kuja influencerica. I preporučam vam isključivo ono u kaj se i sama uvjerim da je vredno PR-a.

Ja se već polako pakiram i spremam, a vi još stignete. Domaćica Dunja javlja se na broj 0915370095. Mislim, mene je najbolje zaobić i dojti kad ja prejdem, al’ ak se i sretnemo, a niš, peseka bum vam hitila u more. To mi je specijalnost. Već su plivali i yorkica Slovenka jer je po plaži kričala ‘Tudi tukaj je Slovenija’, maltezerica jer je čvekljala dok joj se mama kupala u moru (bar je naučila plivati), pudlica kaj me u zoru došla maltretirati na plažu dok sam se treznila…

Zubeka mi, najbolji apartmani

A plaža? Ručnik prek ramena i pedes’t metri pješačenja. Da sam muško, s Dunjine terase bi se mogla popišati u more. Ovak morem samo lajati na peseke kaj prolaze i praviti se da ne čujem svoje Komandatna i Organa kak meditiraju na terasi dok u jutro pijeju kavu. Još govore i da se s terase i Zadar vidi.

Baš volim Kukljicu. Peseka vam ima more. A ima i more. Slano je. Ja se ne volim kupati. Više volim po plaži reda delati. I na klupicu si sesti i s tetama pripovedati. Svi me maziju. I već znaju da ja imam svoje mjesto na plaži. Pa kad stižem, a neko mi sedi na klupici, uvek mi se dignu, vele ‘Oprostite, gospođice, ovo je vaše mjesto, izvolite’.

Dobri su vam tam ljudi. Još nikam nisam došla, a da nisam bila dobrodošla. A teta Dunja? Ona ima posebno mjesto u mom srcu. Ne ljuti se niti ako ostavim koju dlaku.

Photo: Apartmani Maria

I mirno vam je tam. Nema buke. Plaža je blizu. Imate veliku borovu šumu za šetnju, imate i više plaža na raspolaganju. U apartmanima pak imate sve kaj vam treba. Ni puno robe ne morate nositi jer imate i veš mašinu.

Nakon jutarnje šetnje u miru odmaram i čuvam plažu kod Apartmana Maria (Photo: Ni Zagorje malo)Dojdite, ne bu vam žal. Za apartman zovite tetu Dunju na broj 0915370095. Rečite da vas Pippa šalje. Ja vam garantiram da bute na moj račun dobili neki popust. I da vam još otkrijem jednu tajnu, vašim pesekima bu tam najljepše iza 25. kolovoza. Zubeka mi mojega.

Ja nisam pes, ja sam Pippa. Pippa od Zagorja, prva kuja influencerica. Pišite mi na pippaodzagorja@nizagorjemalo.hr. Zapratite me i na Facebooku, Ja nisam pes, ja sam Pippa.