Grad Zabok je nakon uspješnih projekcija u srpnju ponovno organizirao Kino na otvorenom.

Lokacija je bila ista, aerodrom u Gubaševu uz kultni hrvatskih film ‘Tko pjeva zlo ne misli’.

Photo: Martin Horvat

Prije projekcije Grad je najmlađima darovao zabavu: velike napuhanace, animatorice koje su oslikavale lica te klauna Balonka, koji je odraslima i djeci darivao balone. Za glazbu je bio zadužen glazbenik Damir Biondić koji je na gitari izvodio domaće hitove, ali ubacio i pokoju zagorsku popevku što je publika nagradila glasnim pljeskom i odobravanjem.

Uz ukusnu hranu i osvježavajuća pića, film se čekao i uz prelijetanje žirokoptera i jedrilica te ultralakih aviona, a od okupljenih su se mogli čuti komentari kako su ovakva događanja nedostajala da prostor aerodroma živne i dodatno se iskoristi.

Photo: Martin Horvat

– Drago nam je što se okupio veliki broj ljudi, što se mogao čuti smijeh i veselje onih najmlađih. U planu je da s ovakvim događanjima nastavimo i iduće godine uz još neke dodatne sadržaje za djecu, ali i one nešto starije – poručili su iz Grada Zaboka. ujedno zahvaljujući svima koji su na bilo koji način pomogli realizaciji događanja.

Kino na otvorenom omogućio je Grad Zabok u suradnji s Turističkom zajednicom Srce Zagorja i tvrtkom Krapinsko – zagorski Aerodrom.