Ljetna pozornica Grada Oroslavja ove je godine bogatija nego ikad. Slavi se Dan grada.

Na Oro trgu od petka, 12. kolovoza do ponedjeljka, 15. kolovoza koncerti, zabava, afirmacije, kolonije, radionice, predstave i najbogatija gradska tombola, čije su nagrade vrijedne 226.094,48 kuna. Glavna je nagrada – automobil Kia Rio.

Od pelinkovca do automobila

Čak 70 nagrada dijelit će se na Dan grada, 15. kolovoza od 19.30 na Oro trgu. Osim prve nagrade, automobila Kia Rio, tu su i poklon bonovi od 30.000,00 i 20.000,00 kuna, dva električna romobila, bicikl, brusilica, usisavač, wellness paket, poklon bonovi restorana, šišanja i frizure…

Da biste sudjelovali i okušali sreću trebate kupiti listić. Cijena mu je tek 20 kuna, a listići za tombolu su već u prodaji i to u Turističkoj zajednici Grada Oroslavja, u Gradskoj knjižnici te u ugostiteljskim objektima diljem Zagorja.

No, Ljetna pozornica nije samo tombola. U petak, 12. kolovoza svira Hladno pivo, u subotu Real tribute queen band, u nedjelju 14. kolovoza Nina Badrić, a na Dan grada, u ponedjeljak 15. kolovoza Kvartet Gubec.

Vrhunac Ljetne pozornice je gradska tombola. Nije dovoljno samo kupiti listić, morate osobno biti na izvlačenju 15. kolovoza od 19.30 (Photo: Radio Stubica)

– S ponosom ističem da smo nakon nekoliko mjeseci pripreme i planiranja organizirali Ljetnu pozornicu grada Oroslavja. Znam da je lani bilo nezadovoljstva jer Dani grada nisu bili na očekivanoj razini, ali zaista nismo htjeli iz minusa i duga plaćati izvođače i mazati oči kako je sve super i kako cvjetaju ruže, da bi novci poreznih obveznika bili ‘zatrajbani’ u tajnosti na druge stvari – poručio je javnosti gradonačelnik Viktor Šimunić.

Kako do bogatih nagrada?

Istaknuo je da su sve nagrade osigurali su sponzori i poduzetnici koji su prepoznali da Grad radi za građane ovoga grada.

Direktorica Turističke zajednice Maja Šijan najavila je Vrtnu zabava Luja Vranyczanyja 13. i 14. kolovoza, a brojne će udruge od 12. do 15. pripremati druženja uz kotlovinu, gljivarski gulaš, izložbu gljiva, natjecanje u ribolovu, šahovski turnir. Bit će tu i brojni izlagači sa svojim proizvodima, ali i kazališne predstave, Beer fest, animacije za djecu, performeri, likovne radionice i kolonije.

Kia Rio vas čeka. Trebate samo kupiti listić i osobno doći na izvlačenje tombole (Photo: Radio Stubica)

Osim koncerata, na Trgu će biti i bogata gastro ponuda za koju su zaduženi Ugostiteljstvo Oro – Kerber, a DJ-i će biti zaduženi za dobru atmosferu već od popodnevnih sati.

Vrhunac Ljetne pozornice je gradska tombola. Nije dovoljno samo kupiti listić, morate osobno biti na izvlačenju 15. kolovoza od 19.30. Ukoliko ne dođete, a vaš listić bude izvučen iz bubnja, zažalit ćete. Vašu nagradu dobit će idući izvučeni sretnik.

Sve o nagradama i pravilima tombole pročitajte OVDJE.