Naša sopranistica Barbara Suhodolčan (28) na TV snimanja ne ide neopremljena. Tata Rajko natovario je pun gepek

– Vozim se za Zagreb i u autu imam pet kila domaćeg špeka, pet kila domaćih salama, 10 litri bijeloga i pet litri crnoga vina – veselo je pričala Barbara dok se prošli tjedan vozila iz Krapine.

Doručkuje salamu, večera čokoladu

Snimka, koju je stavila na Instagram, dobila je brojne ‘lajkove’ obožavatelja.

– Na sve to, došli su mi sirevi iz Pariza koji smrde ko kuga – smijala se Barbara.

Išla je na snimanje priloga za RTL Exkluziv. Dali su joj posebnu zadaću – ples na šipki. Barbara ju je odradila k’o od šale. Ples na šipki odavno je popularan i u Hrvatskoj, a osim senzualnog plesa za vizualno uživanje njime se postižu savršena gipkost i dobra linija.

S Barbarom su razgovarali o glazbi, ali i o ljepoti. Pritom je dobila epitet najseksi operne pjevačice u Hrvatskoj, netipične operne pjevačice koja ruši predrasude o kolegicama. Koja za doručak jede salamu, za večeru čokoladu.

Da bi dobio gažu, moraš biti atraktivan

– Za nas najčešće misle da smo jače građe i da urlamo. To nije tako. Vrlo je teško objasniti nekome tko ne sluša klasičnu glazbu. Je li je danas bitno kako izgledaš? Vrlo je bitno. Na pozornici moraš bit atraktivan. Zato će možda na audicijama izabrati nekoga tko lošije pjeva, ali zato bolje izgleda – iskreno je otkrila Barbara za RTL.

Na snimanju priloga Barbara je priznala kako na audicijama ponekad mogu bolje proći oni koji lošije pjevaju, ali bolje izgledaju (Photo: Screenshot/RTL Exkluziv)

– Ja sam operna pjevačica, ali prije svega sam i žena i želim se osjećati dobro u svojoj koži – rekla je Barbara.

Snimku priloga, i kako se Krapinčanka snašla na štangi, možete pogledati ovdje.